RÓLUNK

BEMUTATKOZÁSA fleur-t virág örömökkel és kompozíciókkal teli mesekönyve 1989 óta folyamatosan íródik. Két, a virágkötészettõl teljesen eltérõ pályáról érkezõ nõ fogott neki az „oldalak” és a vázák megszínesítéséhez. Brunner Ági, a Mûszaki Rajzoló, még Pintér Klári a Tanítónõi szakmából csöppent bele a virágkötés rejtelmeibe. Ami közös szakmájukban, hogy rengeteg kreativitásra, elszántságra és jó ízlésre van szükség. Összeismerkedésük története bohókás és tele van örömmel, hiszen gyermekeik szeretete és egy közös óvoda fonta össze sorsukat olyannyira, hogy immár 25 éve folyamatos és makulátlan munkát végeznek együtt.

Kezdetben a Szliven Áruházban, az Új Centrumban, a Római Udvarban valamint, a Király utca 1-ben álmodták meg és készítették el csokraikat. Az immáron tíz éve töretlen sikerrel mûködõ fleur-t virágboltot vezetik, Pécs város szívében, az Árkád Bevásárlóközpontban.

Látogasson be Ön is a fleur-t virág üzletébe, beszélgessen szabadon, válassza ki kedvenc virágát, találkozzon a széppel, lepje meg barátait, szeretteit. Öltöztesse fel esküvõjét, legszebb pillanatait.

A minõséget és a kreativitást a fleur-t garantálja!